HCI

Doel van de werken?

Branddetectie, toegangscontrole en camerabewaking en inbraakdetectie van de nieuwe site van HCI, een bedrijf actief in de industriële reiniging, afvalverwerking en de behandeling van katalysatoren.  Door de verdere groei dienden zij te verhuizen naar een nieuwe en grotere locatie en kozen zij voor de Haven van Antwerpen, een stuk dichter bij hun klanten.

Uitdaging van de opdracht?

Het nieuwe bedrijfsgebouw diende te beschikken over een goede en veilige werkomgeving en te voldoen aan alle geldende normeringen inzake inbraak, CO en branddetectie zonder een extra last te geven aan de medewerkers.

Hoe pakte AEV VOCHTEN – MYLLE SECURITY de opdracht aan?

We hebben eerst het gehele lastenboek onder de loep genomen en meegedacht naar oplossingen voor de klant en deze voorgesteld.

Hierdoor konden we een aantal zaken vereenvoudigen door maximaal in te zetten op automatisering en koppeling van de verschillende systemen want de menselijke factor blijft de zwakste schakel in het gehele beveiligingssysteem.

Dit heeft zich geuit in een aanpassing waardoor de klant nu beschikt over een zeer flexibel beveiligingssysteem dat zowel inbraak– als branddetectie omvat en voldoet aan InCert en BOSEC lastenboeken.

De CO detectie in de garageloods werkt volautomatisch en start de verluchting bij toenemende concentratie van CO tot deze opnieuw op een veilig niveau terugkeert.

Via de toegangscontrole is er een permanente overwaking van wie waar wanneer is en met de CCTV wordt bijkomend de kritieke plaatsen gemonitord.

Vanwege de hoge eisen en het gebruiksgemak is hier gekozen voor Paxton en Milestone en werkt dit over een apart netwerk voor de security om de nodige garanties te kunnen bieden.

Periode van de uitvoering?

Start der werken najaar 2015

Oplevering der werken najaar 2016

Eindresultaat?

Een volledige op maat gemaakte beveiliging inzake brand- en inbraakinstallatie conform BOSEC en InCert en geïntegreerd met de toegangscontrole en de camerabewaking.  Ook hier een gerust gevoel voor de klant wetende dat er altijd over zijn veiligheid wordt gewaakt.

Wenst u meer informatie of een offerte klik dan hier

Lees hier de reportage van Fedelec Magazine april 2017

Copyright © 2017 AEV Vochten
Top
Website by The Online Nut Company