Over ons

Specialist in elektronische beveiliging sinds 1990

AEV Vochten specialiseert zich sinds 1990 in elektronische beveiliging. Daarmee behoren we tot de absolute pioniers in België. De afgelopen decennia volgden we de technologische evoluties vanop de eerste rij. De jarenlange ervaring en zorgvuldig opgebouwde expertise maken van ons de geknipte partner om elke vraag naar elektronische beveiliging in te vullen met een totaaloplossing op maat. Wij beschikken over een INCERT-erkenning voor alarmsystemen en een BOSEC-certificaat voor brandbeveiliging.

Alles met eigen vakmensen

De totaalservice die AEV Vochten garandeert, wordt geleverd met eigen vakmensen. Onze gecertificeerde beveiligingsadviseurs luisteren naar jouw behoeftes, analyseren de situatie en werken de concepten uit. Onze technische vakmensen brengen vervolgens alles in de realiteit.

Wij zijn vanuit onze thuisbasis in Antwerpen actief in heel België. Voor West-Vlaanderen beschikken we met Mylle Security in Roeselare over een sterke dochteronderneming.

Maximale integratie en koppelingen

De technologische evoluties staan nooit stil, ook op vlak van elektronische beveiliging. De afgelopen jaren ontstonden er steeds meer mogelijkheden om beveiligingssystemen slim met elkaar te koppelen. Via een beveiligde internettoegang kan je eenvoudig je veiligheidssystemen via tablet of smartphone op afstand controleren en beheren. AEV Vochten is volledig mee met deze digitale en online evolutie. Voor elk project analyseren we welke opties voor jouw specifieke situatie aangewezen zijn.

Copyright © 2017 AEV Vochten
Top
Website by The Online Nut Company
Spring naar werkbalk