Bekabelde en draadloze alarminstallaties

Een alarmsysteem op maat van jouw gebouw

Vertrouw op de beveiligingsadviseurs van AEV Vochten voor een alarmsysteem op maat. Volledig volgens jouw wensen én de inbraakgevoeligheid van het gebouw werken wij een bekabelde of draadloze alarminstallatie uit, al dan niet gekoppeld met een meldkamer of een app op je smartphone. Alle opties zijn mogelijk. Een alarminstallatie plaatsen in een bestaand gebouw? Geen nood, onze eigen vakmensen zijn tovenaars in het wegwerken van kabels. Of je kiest voor een draadloze oplossing op batterijen. Dan zijn er helemaal geen kabels meer nodig.

Bij je thuis, op kantoor of in je winkel

Een alarmsysteem voor bij je thuis, op kantoor of in je winkel bestaat uit een geheel van strategisch geplaatste componenten. Wij tekenen de ideale configuratie van al deze componenten steeds op plan uit, volledig aangepast aan jouw leef- en werkgewoontes. Onze jarenlange ervaring staat garant voor de hoogste beveiligingsgraad.

 • Strategische geplaatste detectoren zijn cruciaal voor de goede werking van je alarminstallatie. Volumetrische sensoren richten zich op de detectie van beweging. Perimetrische sensoren werken via magneetcontacten op ramen en deuren. We hebben zowel sensoren voor binnen- als buitendetectie.
 • Deze detectoren staan draadloos of met kabels continu in verbinding met de alarmcentrale. Optioneel is de centrale gekoppeld met een meldkamer.
 • Je schakelt de alarmcentrale in met een strategisch geplaatst codeklavier.
 • Een binnen- en buitensirene alarmeert je bij een potentiële inbraak.

In bedrijfsomgevingen en op industriële sites

Alarminstallaties voor bedrijfsomgevingen en op industriële sites vragen extra aandacht voor risicogevoelige zones binnen en buiten de bedrijfsgebouwen.

Met de juiste detectoren op de aangewezen plaatsen zorgen we voor een beveiligingsconcept dat je volledige bedrijfssite omvat. Ook rook-, gas- en CO-detectoren kunnen we perfect verbinden met je alarmsysteem.

In deze situaties is een koppeling met de melderkamer altijd aangewezen. Hiervoor bieden we bedrijven een hele waaier aan formules, afgestemd op de specifieke situatie.

Voor het beveiligen en bewaken van werven hebben we specifieke oplossingen. Lees er hier meer over.

Werf- en evenementenbeveiliging

Lees hier meer over onze oplossingen voor werf- en evenementenbeveiliging.

Garanties voor kwaliteit en vakmanschap

Wij zijn INCERT-gecertificeerd. Dit betekent dat wij uitsluitend werken met gecertificeerde materialen en componenten.

Verder vormt dit door de overheid en verzekeringsmaatschappijen erkend certificaat een absoluut bewijs van
onze expertise en kwaliteitsvolle aanpak.

Hoe komt jouw alarmsysteem op maat tot stand?

 1. Veiligheidsanalyse door onze beveiligingsadviseur
  Onze door de overheid gecertificeerde veiligheidsadviseur komt op afspraak langs. In eerste instantie luistert hij naar jouw wensen en verwachtingen.
  Vervolgens doet hij een uitgebreide rondgang waarbij alle inbraakgevoelige plaatsen in kaart worden gebracht. Tenslotte bespreekt hij je leef- of werkgewoontes.
  Tijdens dit plaatsbezoek vergaart onze beveiligingsadviseur alle informatie om een alarminstallatie op maat te kunnen uitwerken. Bij eenvoudige alarmsystemen stelt hij ter plaatse een voorstel op.
 2. Uitwerken van een beveiligingsconcept
  Elke alarminstallatie wordt volledig op plan uitgetekend. Alle componenten staan duidelijk aangegeven: het codeklavier, plaatsing van de alarmcentrale, de magneet- en bewegingsdetectoren, de binnen- en buitensirene, eventuele rookdetectoren,…
 3. Presentatie van ons voorstel
  Aangezien wij zeker willen zijn dat onze offerte correct worden begrepen én dat alle opties duidelijk zijn, presenteren wij altijd persoonlijk ons beveiligingsconcept.
  Zo lichten we grondig toe of we een bekabeld of draadloos systeem voorstellen én krijg je alle info over de geselecteerde opties, waaronder aansturing via een online app of koppeling met de meldkamer.
 4. Realisatie door eigen ervaren vakmensen
  De volledige installatie en configuratie van je alarmsysteem gebeuren door eigen gecertificeerde vakmensen. Onze teams zijn bijzonder sterk in het visueel wegwerken van de bekabeling via de zolder, kelder, spouwruimtes, gordijnkasten,…
 5. Opvolging van je alarminstallatie via een serviceovereenkomst
  Na oplevering van jouw alarmsysteem laten we je uiteraard niet in de kou staan. Onze helpdesk is steeds bereikbaar voor vragen.
  Wij werken met serviceovereenkomsten – al dan niet omnium – zodat je bij storingen mag rekenen op een snelle interventie aan uiterst scherpe tarieven. Onze serviceovereenkomsten omvatten ook een preventief jaarlijks onderhoud van je alarminstallatie.
Copyright © 2017 AEV Vochten
Top
Website by The Online Nut Company