Videofonie

Verkoop & installatie van videofonen: uw garantie op veiligheid

Uw veiligheid begint bij de voordeur, mét een videofoon. Dankzij videofonie kan u zien wie er aan uw voordeur of poort staat, in kleur of zwart-wit. U komt dus nooit voor onaangename verrassingen te staan. Natuurlijk kunt u via de videofoon met uw bezoeker ook spreken:door de ingebouwde micro/luidspreker.

Videofonie merken en systemen

AEV Vochten heeft voor u een uitgebreid gamma flexibele videofonie systemen. Ze zijn geschikt voor privé, kantoor en industrie. De kracht van onze videofoniesystemen? Het bedieningscomfort en de talrijke modulaire uitbreidingsmogelijkheden: meerdere buiten- en binnenposten, geheugenmodules, bijkomende sturingen. Eventueel koppelt u de videofooninstallatie aan uw telefooncentrale. Zo kunt u via eender welk telefoontoestel met uw bezoeker spreken.

Videofoon in prijsvoordelige standaardkits

AEV Vochten beschikt ook over een aantal prijsvoordelige standaard videofoon kits. Die installeert u snel en eenvoudig zelf. U kiest uit een kit met een buitenpost (met ingebouwde camera, beldrukker, micro/luidspreker), een binnenpost voor wandmontage (met scherm, hoorn en drukknop om de deur te openen) en een voeding voor montage in uw elektrisch bord. Omdat u voor videofonie maar een tweedraadsverbinding nodig heeft, vervangt de videofoon heel eenvoudig uw bestaande bel.

Meer details vindt u in onze datasheets.

Neem contact op met ons voor meer informatie over videofonie en/of een vrijblijvende prijsofferte!

videofonie
videofonie, kleurenvideofoon
videofoon

videofoon:: Aiphone JF systeem

videofoon

videofoon: Aiphone GH systeem

 

Vraag Uw Gratis Offerte