Brandkasten en gepantserde deuren

Brandkasten houden dieven tegen

Bij AEV Vochten vindt u een uitgekiende serie brandkasten en inbraakwerende kluizen. U kiest uit diverse afmetingen en modellen. Safe, kluis, brandkast, archiefkast, kantoor archiefkasten, sleutelkastje of fireproof safe? Al onze brandkasten zijn aantrekkelijk geprijsd. Ze beschermen niet alleen tegen brand - ze stellen de gelegenheidsdief ook voor onoverkomelijke problemen.

Een kluis met gepantserde deuren beveiligt tegen verlies

Een kluis is een trouwe bewaker van uw waardevolste voorwerpen. Want wat u niet kunt verzekeren, kunt u beter goed beveiligen. Achter gepantserde deuren of in een degelijke brandkast. Van AEV Vochten, natuurlijk. En zelfs al bent u verzekerd, dan nog zijn veel verliezen niet te vervangen. Aktes, klantenlijsten, betalingsbewijzen, foto's, polissen, persoonlijke aantekeningen, cheques, geld, juwelen, ... Bewaar deze dingen veilig in een brandkast of gepantserde safe.

Brandkasten in verschillende modellen

Bij AEV Vochten uit merksem, Antwerpen vindt u kluizen voor inbouw in de muur of de vloer. Er bestaan ook zogenaamde meubelkluizen: deze worden met behulp van stevige bouten in de muur en/of vloer verankerd. De kluizen kunnen uitgerust worden met een eenvoudig sleutelslot, een cijferslot of een elektronisch slot (codeklavier). Of een combinatie van verschillende sloten.

Bekijk de catalogus van De Raat brandkasten:

Meer details vindt u in onze datasheets.

brandkast
inbraakwerende kluis met sleutel
brandkast
inbraakwerende kluis met sleutel en cijferslot
brandkast of kluis
inbraakwerende kluis met elektronisch slot

Gepansterde deuren houden dieven buiten

Gepantserde deuren beschermen uw pand tegen inbraken van buitenaf. Ze dienen ook als beveiliging van uw safetyroom, waar u rustig op de ordediensten wacht nadat het alarmsysteem in werking is getreden. Al onze inbraakwerende deuren worden geleverd volgens uw smaak en wensen, zodat ze niet te onderscheiden zijn van gewone deuren. Ze zijn ook voorzien van beveiligde cilinders tegen boren, afbreken en uittrekken.

Meer details over onze gepantserde deuren vindt u in onze datasheets.

Neem contact op met ons voor meer informatie en/of een vrijblijvende prijsofferte! Of breng een bezoekje aan onze showroom (in Merksem, Antwerpen, na afspraak).om een kijkje te nemen naar onze gepantserde deuren en brandkasten.

gepantserde deur
gepantserde deur, Weberblok, Weberblok DS10, Weberblok DS16
inbraakwerende deuren

Foto: Inbraakwerende deur DS16

Varianten: Weberblok DS10, appartementsdeur, gepantserde deur

gepantserde deuren
inbraakwerende voordeur

Vraag Uw Gratis Offerte