Branddetectie en brandpreventie systemen

Voorlopig Bosec certificaat B - 9264 - FD

In ons streven naar kwaliteit en service heeft AEV VOCHTEN zijn voorlopig certificaat als gespecialiseerde onderneming als installateur van automatische branddetectiesystemen mogen ontvangen.

Slechts een 30-tal ondernemingen in Belgiƫ hebben deze erkenning.

Om het certificaat te bekijken klik hier.

Brandpreventie met efficiƫnte beveiligingssystemen

AEV Vochten is actief op de markt van brandbeveiliging. We leveren systemen voor branddetectie aan particulieren, handelszaken, bedrijven, hotels, scholen, industrie en overheid. We garanderen de perfecte installatie van uw brandpreventie systemen: rookmelder, brandalarm, rookdetector, brandmelder, ... Nadien zorgen we voor het onderhoud van zowel conventionele systemen voor branddetectie als adresseerbare brandbeveiliging systemen.

Brandbeveiliging met vocale telefoonkiezer

Onze branddetectie installaties zijn altijd conform de NBN S21-100 normering. Daarvoor werken we samen met een gerenommeerde Belgische fabrikant: Limotec. Al onze branddetectie centrales kunnen we uitrusten met een vocale telefoonkiezer. Via de inbraakcentrale wordt het brandalarm dan doorgeseind naar onze meldkamer PraXiS. Die onderneemt de nodige opvolging en actie.

Brandveiligheid met diverse toestellen

Zoekt u brandblustoestellen, rookmelders, branddetectoren of co melders? Die vindt u allemaal bij AEV Vochten. Behalve branddetectie bieden we ook gasdetectie en de sturing van rookafvoerluiken als oplossingen. Kortom, zoekt u een specialist in brandbeveiliging, dan bent u bij AEV Vochten aan het juiste adres.

Meer details over onze brandbeveiliging systemen vindt u in onze datasheets.

Neem contact op met ons voor meer informatie over brandbeveiliging en/of een vrijblijvende prijsofferte!

branddetectie
brandbeveiliging
brandbeveiliging

brandbeveiliging

Systemen: Limotec, MD100, MD2000, MD2400

brandblusser
Brandbeveiliging: brandblusser, schuimblusser, poederblusser, CO blusser

Vraag Uw Gratis Offerte